Voorsprong. Genomen.
De innovatieve City Multi Hybrid VRF-systemen

Het City Multi Hybrid VRF-systeem biedt een wereldwijd unieke oplossing waarbij de sterke punten van een DX VRF-systeem met die van een watervoerend systeem zijn gecombineerd. Zeer energiezuinig, met individueel comfort en duidelijk gereduceerde hoeveelheden koudemiddel.

Bitte akzeptieren Sie Marketing-Cookies, um dieses Video anzuzeigen. Alternativ können Sie das Video direkt auf YouTube ansehen:
City Multi Hybrid VRF-warmtepompsystemen

City Multi Hybrid VRF-warmtepompsystemen

Het hele jaar verwarmen en koelen met minimaal gebruik van koelmiddel Met de City Multi Hybrid VRF-warmtepompsystemen gaan wij volledig voor efficiency en flexibiliteit. Verwarmen en koelen, uitermate energiezuinig, individueel comfort en duidelijk gereduceerde hoeveelheden koelmiddel. Daardoor zijn de HVRF-systemen in het bijzonder geschikt voor gebruik in hotels, kantoorgebouwen of in de retail. De systemen zijn uiterst flexibel in te plannen en geschikt voor zowel nieuwbouwprojecten als de renovatie van bestaande gebouwen inclusief een probleemloze koppeling met een overkoepelend gebouwenbeheersysteem.

Plan ook zelf een Hybrid VRF-systeem

De informatie over waarden en procentuele verbeteringen zijn gebaseerd op vergelijking met voorafgaande serie. De apparaten bevatten het gefluoreerd broeikasgas R410A of R32.