Een primeur, die mij heeft overtuigd:
Efficiënte VRF-systemen met R32

De City Multi VRF-buitenunits met R32:

Als eerste fabrikant in de markt kan Mitsubishi Electric haar City Multi VRF-systemen met het koelmiddel R32 aanbieden. Ofwel kiest u voor koelen of verwarmen met de Y-serie, ofwel voor gelijktijdig koelen en verwarmen met de R2-serie.

Door de lage global-warming-potentie (GWP) van het koelmiddel R32 zijn de City Multi VRF-systemen een veilige investering in de toekomst. Verzeker u samen met ons van een doorslaggevende voorsprong voor uw volgende project.

Vermogen waar je wat aan hebt

De systemen zijn verkrijgbaar in de modellen 200, 250 en 300. Zij bieden u 22,4 kW tot 33,5 kW koelvermogen en 25,0 kW tot 37,5 kW warmtevermogen – verkrijgbaar in de standaard- of high COP uitvoering.

U kunt kiezen uit twee beproefde series

De R32-buitenunits zijn als Y-serie verkrijgbaar om te koelen of verwarmen. Voor simultaan koelen en verwarmen met warmteterugwinning is er de R2-serie.

Voor iedereen die groot denkt

In het bijzonder voor verkoopruimtes of grote kantoren zijn de VRF-systemen met R32 de ideale keuze. Normaal gesproken is bij het gebruik van R32 geen uitgebreid risicomanagement noodzakelijk.

Tot 30% efficiëntere warmtewisselaar

Dat vindt u alleen bij ons: de units in de high COP uitvoering PUHY/PURY-EM zijn voorzien van de door Mitsubishi Electric zelf ontwikkelde warmtewisselaars met vlakke buizen van aluminium. Deze zorgen voor een tot 30% efficiëntere warmteoverdracht ten opzichte van warmtewisselaars met ronde buizen. De warmtewisselaars zijn nu aan alle vier de kanten gemonteerd met aansluitingen in het bovenste deel van de buitenunit. Het resultaat: een aanzienlijk efficiëntere luchtgeleiding en minder koelmiddel.

Installatievoorsprong in detail

De compressor van morgen

R32 heeft een lagere GWP-waarde dan R410A, maar een hogere compressie-eindtemperatuur. Wij hebben de compressor daarom m.b.v. een tusseninspuiting geoptimaliseerd – en halen er zo het beste voor u uit.

Nieuwe Multiflow-warmtewisselaar

De nieuwe warmtewisselaars in de City Multi-buitenunits verhogen de SEER-waarde tot 8 %

Variabele verdampingstemperatuur

De City Multi buitenunits zorgen desgewenst voor mildere uitblaastemperaturen in de overgangsmaanden en verlagen zo het energieverbruik.

Continue verwarmingsmodus

Voor aanzienlijk meer comfort wordt het ontdooiingsproces afwisselend uitgevoerd en wordt zodoende gedurende het ontdooiingsproces een constant verwarmings-vermogen tot 50% geleverd

USB-aansluiting

De werkgegevens van de installaties kunnen eenvoudig worden gelezen via de USB-aansluiting op de printplaat.

De informatie over waarden en procentuele verbeteringen zijn gebaseerd op een vergelijking met de voorafgaande serie. De units bevatten het koelmiddel R32.