Ik heb een systeem nodig dat mij volledige planningsvrijheid geeft.

De City Multi VRF-buitenunits met R32:

Als eerste fabrikant in de markt kan Mitsubishi Electric haar City Multi VRF-systemen met het koelmiddel R32 aanbieden. Door de lage broeikasgaspotentie van het koelmiddel R32 zijn de City Multi VRF-systemen een veilige investering in de toekomst. Verzeker u samen met ons van een doorslaggevende voorsprong voor uw volgende project.

Voor iedereen die groot denkt

In het bijzonder voor verkoopruimtes of grote kantoren zijn de VRF-systemen met R32 de ideale keuze. Normaal gesproken is bij het gebruik van R32 geen uitgebreid risicomanagement noodzakelijk.

U kunt kiezen uit twee beproefde series

De R32-buitenunits zijn als Y-serie verkrijgbaar om te koelen of verwarmen. Voor simultaan koelen en verwarmen met warmteterugwinning is er de R2-serie.

Vermogen waar je wat aan hebt

De systemen zijn verkrijgbaar in de modellen 200, 250 en 300. Zij bieden u 22,4 kW tot 33,5 kW koelvermogen en 25,0 kW tot 37,5 kW warmtevermogen – verkrijgbaar in de standaard- of high COP uitvoering.

Maximale leidinglengte en hoogteverschil tot 90 m

Het maximale hoogteverschil van de buitenunit tot de binnenunits is nu 90 meter. De nieuwe BC-controller van de VRF R2-systemen is geschikt voor een maximale leidinglengte van 90 m tussen main BC-controller en binnenunit. Zo kunnen ook zeer grote gebouwoppervlakken met een systeem worden uitgerust.

5 Low-Noise-niveau's

Het geluidsniveau kan nu nauwkeurig worden ingesteld op de buitenunit in vijf niveaus, in plaats van twee, en met een maximale reductie van 15 dBA aan de lokale vereisten worden aangepast. Door de fijnere niveau-indeling wordt ook het vermogenverlies verlaagd.

Planningsvoorsprong in detail

Laag CO2-equivalent

Niet enkel de lage broeikasgaspotentie van R32 is doorslaggevend – ook met de geringe hoeveelheid koelmiddel van de City Multi VRF-buitenunits moet rekening worden gehouden. Zo verminderen wij het CO2-equivalent van de units in vergelijking met de R410A-units met 68%.

Variabele verdampingstemperatuur

De City Multi-buitenunits zorgen desgewenst voor mildere uitblaastemperaturen in de overgangsmaanden en verlagen zo het energieverbruik.

De compressor van morgen

R32 heeft een lagere GWP-waarde dan R410A, maar een hogere compressie-eindtemperatuur. Wij hebben de compressor daarom m.b.v. een tusseninspuiting geoptimaliseerd – en halen er zo het beste voor u uit.

Nieuwe BC-controller

Met compacte afmetingen en tot 11 subcontrollers bieden de nieuwe BC-controllers nog meer configuratieflexibiliteit.

De informatie over waarden en procentuele verbeteringen zijn gebaseerd op een vergelijking met de voorafgaande serie. De units bevatten het koelmiddel R32.