Ik heb een system nodig dat mij volledige planningsvrijheid biedt. Met een hoge energie-efficiëntie, klaar voor de toekomst.

De nieuwe City Multi VRF-buitenunits:

Tot 33% hogere SEER- en SCOP-waarden. Voorsprong. Genomen.

Flexibele planning voor gelijktijdig koelen en verwarmen

De nieuwe BC-controller van het VRF R2-systeem voor gelijktijdig koelen en verwarmen is 14 % compacter en vereist zo minder ruimte. Met tot 11 subcontrollers biedt de controller een volledig nieuwe planningsvrijheid.

Zeer hoge seizoensgebonden energie-efficiëntie

Door een hele reeks van nieuwe constructieve ideeën bereiken de City Multi VRF-buitenunits SEER-waarden tot 9,11 (PUHY-EP250YNW-A) en SCOP-waarden tot 4,82 (PUHY-EP200YNW-A) en bieden zodoende een seizoensgebonden energie-efficiëntie met duidelijke voorsprong.

Tot 30 % minder koelmiddelhoeveelheid

Door de nieuwe constructie van de City Multi VRF-buitenunits hebben we 30 % minder koelmiddel nodig. Een duidelijk voordeel voor gebouwcertificering en conformiteit met de norm EN378.

Maximale leidinglengte en hoogteverschil tot 90 m

Het maximale hoogteverschil van de buitenunit tot de binnenunits is nu 90 meter. De nieuwe BC-controller van de VRF R2-systemen is geschikt voor een maximale leidinglengte van 90 m tussen main BC-controller en binnenunit. Zo kunnen ook zeer grote gebouwoppervlakken met een systeem worden uitgerust.

5 Low-Noise-niveau's

Het geluidsniveau kan nu nauwkeurig worden ingesteld op de buitenunit in vijf niveaus, in plaats van twee, en met een maximale reductie van 15 dBA aan de lokale vereisten worden aangepast. Door de fijnere niveau-indeling wordt ook het vermogenverlies verlaagd.

Planningsvoorsprong in detail

Zeer groot gamma aan binnenunits

De City Multi VRF-systemen kunnen worden aangesloten op een breed scala van binnenunits. Alle Serie M & Mr. Slim binnenunits zijn geschikt voor de City Multi buitenunits en bieden voor elke eis een passende oplossing.

Variabele verdampingstemperatuur

De City Multi-buitenunits zorgen desgewenst voor mildere uitblaastemperaturen in de overgangsmaanden en verlagen zo het energieverbruik.

Nieuw geproduceerde scroll-compressor

De verbeterde compressor met Multiport-mechanisme en vergroot regelbereik zorgt voor extra energiebesparingen in deellastwerking.

Nieuwe BC-controller

Met compacte afmetingen en tot 11 subcontrollers bieden de nieuwe BC-controllers nog meer configuratieflexibiliteit.

De informatie over waarden en procentuele verbeteringen zijn gebaseerd op vergelijking met voorafgaande serie. De apparaten bevatten het gefluoreerd broeikasgas R410A.